Europark Oost 15 - 9100 Sint-Niklaas

Telecom

null

Glasvezel

Aanleg van glasvezelbekabeling

null

Klantenaansluitingen

Installeren van klantenaansluitingen

null

Lassen en Blazen

Lassen en blazen van glasvezel

null

Glasvezelnetwerken

Ontwikkeling en ontwerp van glasvezelnetwerken

Glasvezel

Door het succes van het internet en het toenemende verbruik van dataverkeer is glasvezel niet meer weg te denken uit onze maatschappij. CAS-VOS heeft een flinke expertise opgebouwd op het vlak van design, aanleg en aansluiting van glasvezelnetwerken op bestaande netten. Bij al onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken.

Referenties Glasvezel

Installeren klantenaansluitingen

CAS-VOS is eveneens gespecialiseerd in de installatie van nieuwe aansluitingen voor digitale televisie, telefonie alsook onderhoudswerken aan bestaande kabelnetwerken, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. CAS-VOS stemt de dienstverlening af op de noden van de eindklant.

In opdracht van diverse operatoren verzorgt CAS-VOS de volledige aansluiting van naaldje tot draadje zodat duizenden gezinnen en bedrijven in België kunnen genieten van razendsnelle verbindingen.

Referenties klantenaansluitingen

Lassen

CAS-VOS heeft ook jarenlange ervaring in lassen van glasvezel. Wij beschikken over een uitgebreid wagen- en machinepark en zetten moderne technologieën en ervaren mensen in waardoor we in onze sector bekend staan voor kwaliteit, veiligheid en continuïteit.

Referenties Lassen

Blazen

Bij CAS-VOS kunt u ook terecht voor het vakkundig blazen van glasvezel in bestaande buizen. Hiervoor zetten wij de beste toestellen en strafste vakmannen in zodat u zeker bent van duurzaam en vakkundig werk. CAS-VOS staat hierbij garant voor veiligheid en expertise.

blazen

Referenties Blazen

Ontwikkeling en ontwerp van glasvezelnetwerken

Ook voor de ontwikkeling en het ontwerp van uw glasvezelnetwerk bent u bij CAS-VOS aan het juiste adres. Wij hebben ons de voorbije jaren bekwaamd in diverse vakgebieden van glasvezel: niet enkel voor operatoren maar ook voor steden en gemeenten (verbinden van gemeentelijke diensten op eigen netwerk) en organisaties die eigen verbindingen willen maken. Met behulp van ons advies richt u uw netwerkarchitectuur zo in dat u de doelstellingen van uw organisatie met optimale efficiëntie bereikt.

Referenties glasvezelnetwerken

WordPress Image Lightbox