Europark Oost 15 - 9100 Sint-Niklaas

Design & Engineering

  • Home
  • Design & Engineering
null

Ontwerpen & plannen tekenen

Ontwerpen & plannen tekenen

null

Vergunningsaanvragen

Vergunningsaanvragen

null

Signalisatieaanvragen

Signalisatieaanvragen

null

Plaatsen van tijdelijke signalisatie

Plaatsen van tijdelijke signalisatie

Ontwerpen en plannen tekenen

CAS-VOS staat  in eigen beheer garant voor het design van uw netwerk, het ontwerpen en tekenen van prebuilt en asbuilt-plannen, calculatie van de projecten, site-visit rapporten, gestoffeerde plaatsbeschrijvingen en/of fotoreportages. Bijkomend worden ook de nodige vergunningen aangevraagd en tijdelijke signalisatie geplaatst zodat alle werven volgens de lokale geplogendheden en de wettelijke context kunnen uitgevoerd worden.

Vergunningsaanvragen

Als u werken plant op openbaar domein, dient u hiertoe de nodige werktoelatingen en/of vergunningen te verkrijgen. Parallel hiermee staat CAS-VOS in voor de aanvraag van de politie- en/of signalisatievergunning voor uw werken.

Signalisatieaanvragen

Als u werken langs de openbare weg uitvoert, bent u ook verplicht om signalisatieborden aan te vragen.

Hiervoor dient u een aanvraagformulier in te vullen met een plan waarop de inname van de openbare weg duidelijk is aangeduid. Een andere vereiste hierbij is dat u een signalisatieplan aangeeft dat toont hoe het verkeer veilig en vlot voorbij de werken kan.

Om u wegwijs te maken in het ontwerp van een signalisatieplan – concreet: welke verkeersborden moet ik waar plaatsen? – kan u een beroep doen op de deskundige expertise van CAS-VOS.

Plaatsen van tijdelijke signalisatie

CAS-VOS kan desgewenst ook de plaatsing van de signalisatieborden voor zijn rekening nemen. Vaak moeten er omleidingen of extra voorzieningen voor zwakke weggebruikers komen, hiermee houden wij uiteraard evenzeer rekening. Vertrouw op de jarenlange ervaring van CAS-VOS en bespaar uzelf de tijd, moeite en problemen die dikwijls gepaard gaan met de plaatsing van tijdelijke signalisatie.

WordPress Image Lightbox